5. März 2024

Αυτός ο Παγκόσμιος Πόλεμος θα τελειώσει με μια βόμβα

Όλα είναι ανάποδα από ότι μάθαμε να νομίζουμε. Ξεκινώντας με το ότι μάθαμε να νομίζουμε, ενώ εμείς νομίζουμε πως μαθαίνουμε την αλήθεια. Στην πραγματικότητα μαθαίνουμε να νομίζουμε. Απόδειξη πως νομίζουμε πως πρέπει να δείξουμε στους άλλους ποια είναι η αλήθεια, και έτσι συμμετέχουμε ενεργά στο να διαιωνίζεται το να νομίζουμε πως η αλήθεια είναι ουσιαστικό και διδάσκεται με τα λόγια.

Όλα είναι ανάποδα. Οι άνθρωποι που μπορούν, κάνουν σε κάποιο βαθμό ό,τι θέλουν. Εμείς βλέπουμε τι κάνουν και νομίζουμε πως εάν κάνουμε ό,τι κάνουν θα αποκτήσουμε ό,τι έχουν... Βασικά την αύρα τους πιάνουμε. 
Εμείς όμως ζούμε την αύρα μας γιατί έχουμε κολλήσει να αποστηθίζουμε τι λένε και τι κάνουν κάποιοι που έχουν περισσότερο ανεπτυγμένη αύρα από μας. 
Που οφείλεται η αύρα;
Σε αυτά που φοράνε;
Στα σχολεία που πήγαν;
Στα βιβλία που διάβασαν;
Στο αυτοκίνητο που οδηγούν;
Στα λεφτά που αναγράφονται στη φορολογική τους δήλωση;
Στη χώρα που μένουν;
Στο τι μπορεί να ψηφίζουν;
(Απορώ ποιοι από αυτούς, εάν και γιατί ψηφίζουν.)
Έχω καταλήξει πως είναι όλοι άνθρωποι που, στον ένα ή στον άλλο βαθμό, μαθαίνουν και συγκρίνονται μόνο με τον εαυτό τους. Έχουν αποκτήσει την ανάγκη να αλλάζουν μόνο τον εαυτό τους όπως βλέπουν ότι αρμόζει. 
Να η αντιστροφή.
Επειδή ο άνθρωπος ζει στην πραγματικότητα μέσα από την οποία εκδηλώνεται η ευθυγράμμιση και η απόκλιση ή διαστρέβλωση του εαυτού του σε σχέση με τον πραγματικό του Εαυτό.
Μια Αξία υπάρχει, η Αλήθεια μέσω της Ελευθερίας δια της Αρετής. Μια Αρετή υπάρχει, η Ειλικρίνεια. Μια Σχολή υπάρχει, η Εαυτογνωσία. Και μια Επιτυχία υπάρχει, η Εαυτοποίηση.
Πιστεύω δε πως ο επόμενος Παγκόσμιος Πόλεμος, που άρχισε με την δήλωση της Πανδημίας, που δεν γίνεται πλέον αντιληπτή διότι γεννιόμαστε σε αυτή, θα τελειώσει με την ανακάλυψη και την παρουσίαση της μεγαλύτερης βόμβας όλων των εποχών. 
Της Εαυτομικής βόμβας. 
Η οποία όμως αντί να καταστρέφει τον Κόσμο, όπως η Ατομική, η Εγωιστική, θα δημιουργεί τον Άνθρωπο μέσω Εαυτοποίησης. Και μέσα από αυτόν την Παντοπία όλων όσοι εαυτοποιούνται. 
Εαυτός είναι ο απώτερος σκοπός και η μετουσίωση του Πολέμου. Να αναγκάσει τον Άνθρωπο να βγει από τα καλούπια, να βρει την Πηγή της Δημιουργίας και της Καταστροφής του. Μέσα του.
© 2010-2020 · pantopia · impressum