23. Januar 2024

Η Εποχή του Υδροχόου

Στις 20 Ιανουαρίου 2024 ξεκίνησε συμβολικά η νέα Εποχή, η Εποχή του Υδροχόου. Ο Πλανήτης της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, ο Πλούτωνας, εισέρχεται στο εφευρετικό και καινοτόμο αρχέτυπο του Υδροχόου, το οποίο έχει να γίνει από το 1778, την εποχή της Αμερικανικής Επανάστασης. Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Υδροχόο για τις επόμενες δύο δεκαετίες. 
Αυτό που πρόκειται να έρθει για τα επόμενα είκοσι χρόνια θα είναι πράγματι επαναστατικό, απρόβλεπτο και θα ανατρέψει το status quo με τρόπους που θα αναδείξουν τον αουτσάιντερ και θα εξυψώσουν εκείνους που πάντα έμεναν πιστοί στην αυθεντικότητά τους, πέρα από την κοινή γνώμη ή την κατακραυγή των οπισθοδρομικών. Ανατρέπονται δομές τυραννίας και δόγματος, αμφισβητούνται οι στείρες παραδοσιακές δυναμικές αυθεντίας και γκρεμίζονται αυταρχικές εξουσίες και αυθαίρετες ιεραρχίες. Ό,τι συμβολίζουν τα ζώδια θα βιώσει μια εσωτερική επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τις παραδόσεις και τα στερεότυπα, αυθεντικές αξίες και υποκρισία, στην καριέρα αλλά και στην προσωπική και ερωτική μας ζωή, φέρνοντάς μας πιο κοντά στην προσωπική μας μεταμόρφωση και αυτοπραγμάτωση. Αυτή είναι η Εποχή κατά την οποία θα επανεξετάσουμε, θα αμφισβητήσουμε και θα αναθεωρήσουμε πολλές από τις μακροχρόνιες πεποιθήσεις μας και τη νομιμότητα της αυθεντίας ως δύναμη επιβολής και εξουσίας. 
Ένας πνευματικός Χειμώνας τελειώνει και η Άνοιξη έρχεται, όταν οι συνθήκες θα ανθίσουν για τη δύναμη, την αγάπη και την καθοδήγηση που κρύβονταν κάτω από σάπια στρώματα ξηρού ιδεαλισμού, πολιτικής στρατηγικής και σχεδίων μάρκετινγκ που προφανώς παραβιάζουν την ανθρώπινη φύση και το ιερό μέσα μας, τον ανώτερο και βαθύτερο Εαυτό μας.
© 2010-2020 · pantopia · impressum